لطفا جهت اعتراض در هیئت حل اختلاف بنده را راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #13910659

با سلام. در اولین جلسه هیئت تشخیص اداره کار بنده باتوجه به دادخواست ارائه شده در سامانه مبنی بر اینکه آخرین قرداد امضا شده بدون تاریخ انقضا و تاریخ شروع اول خرداد ۹۹ و قبل از آن یکماهه اردیبهشت ۹۹ قبلتر فرودین ۹۹ یکماهه تاریخ اخراج ۳۰ مهر ۹۹ - درخواست بازگشت به کار دادم . در اولین جلسه هیئت تشخیص کارفرما با ارائه همان قرارداد علت اخراج را انقضا قرارداد را اعلام کرد که بعد از رویت بنده متوجه شدم تاریخ انقضا همزمان با اخراج نوشته شده و درخواست کارشناسی خط دادم . همزمان با این درخواست کارفرما قرارداد را از دست هیئت تشخیص ربوده و از قبل از اتمام جلسه ، اقدام به ترک جلسه کردند . کارفرما خانم هستند . متاسفانه اداره کار حاضر به صورتجلسه موضوع نیستند و از بنده درخواست کردند که از تعهد بدهم از کارفرما به جرم سرقت قرارداد به دادگاه شکایت کنم و بنده تعهد ندادم. و هییت تشخیص تهدید به صدور رای عدم بازگشت کردند رای هم دادند . کارگاه مرکز نگهداری از بیماران روانی مزمن . سابقه ۱۷۶ ماه . مشاغل سخت و زیان آور . ماهیت شغل دائم. هئیت تشخیص یکنفر بودند . بدون حضور نماینده دولت و آن شخص در اصل پست سازمانیشان مشاور روابط کار میباشد و آخر سال بازنشسته میشود .
(کارفرما هم عنوان میکند قرارداد گم شده است . با تشکر از حوصله و صبر سروران عزیز .

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اعتراض با ارائه اسناد و مدارک جدید قابلیت اجرا دارد در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم اعتراض ننمایید

"با سلام"
باید ادله جدید داشته باشید که بتوانید اثبات نمایید در غیر اینصورت در اعتراض هم اتفاقی نخواهد افتاد

درود
اگر دلایل جدیدی نداشته باشید اعتراض در هیئت حل اختلاف هم نتیجه ای نخواهد داشت.

باید اقدام به شکایت در دادسرا نمایید تا با اثبات موضوع الحاق به قرارداد بتوانید در اداره کار نتیجه بگیرید والا اعتراض شما در هیات حل اختلاف به نتیجه ای نمیرسد .