چرا باید من خسارت موتور را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #13879182

با سلام خدمت وکلای محترم
حدودا یک سال پیش با یک موتور سوار تصادف کردم که مقصر حادثه من بودم بعد از یک سال و انجام کلیه کارهای داد گاه تمام کارهای مربوط خسارت جانی را انجام دادم و به بیمه ام معرفی کردم .. اما شخص موتور سوار تقاضای خسارت مازاد بر بیمه کرد بابت جانی و هم به یک کارشناس دادگستری مراجعه کرده و مبلغ ۵ میلیون بابت موتور خسارت کارشناسی گرفت. تا اینکه دادگاه رای صادر کرد مبنی بر اینکه تقاضای خسارت جانی مبنی بر مازاد بر دیه را رد کرد ولی برای موتور و هزینه دادرسی مرا محکوم کرد من به بیمه مراجعه کردم و طرح موضوع نمودم آنها هم برای پرداخت خسارت موتور پرونده باز کردن و شماره پرونده دادن که من به شخص موتور سوار بدهم تا به بیمه مراجعه نموده و خسارت دریافت نماید. حالا من نمیدانم وقتی که من بیمه دارم و بیمه هم برای پرداخت خسارت موتور مخالفتی ندارد چرا باید من خسارت موتور را پرداخت نمایم ضمنا روز اول تصادف بیمه با یک نامه تمامی خسارتهای جانی و مالی را با سقف معین به من داده که در پرونده موجود میباشد.. ضمنا دادگاه بابت اعتراض به رای و تجدید نظر ۲۰ روز فرصت داده ...جسارتا هزینه دادرسی چیه و به چه مبلغی هست با تشکر فراوان از وکلای محترم تقاضای راهنمایی دارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اینکه شما را محکوم به پرداخت کرده، یعنی در نهایت بیمه از سوی شما پرداخت می کند(چراکه فرموده بودید بیمه طی نامه ای پذیرفته است...)
هزینه دادرسی؛ هزینه های طرح شکایت و خدمات قضایی و تمبر می باشد که محکوم علیه باید پرداخت نماید.