حکم چی میتونه باشه درصورت شکایت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #13878991

سلام من یکی دو تا پیامک توهین به همسر سابق شوهرم فرستادم حالا گفته میخاد شکایت کنه من یه بچه شیرخوار دارم و سابقه کیفری نداشتم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت ایشان در صورت اثبات از جریمه نقدی تا شلاق مجازات دارد

با سلام
می تواند شکایت انجام دهد
توهین تا ۷۴ ضربه شلاق و پنجاه تا یک میلیون ریال جزای نقدی
اما مقام قضایی به احتمال بسیار زیاد برای شما جزای نقدی در نظر خواهد گرفت

سلام
اگر شکایت کنند و جرم شما احراز شود دادگاه میتواند حکم شلاق یا جریمه نقدی صادر کند

توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ‌چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.

سلام

شکایت کنه/////شکایت نمیکند

توهین در لغت به معنای خوار کردن، سبک داشتن، خواری و خفت آمده است. البته جرم توهین دارای اقسامی نیز است: توهین ساده عبارت است از توهین و اهانتی که به‌رغم دارا بودن وصف مجرمانه از هیچ کیفیت مشدده‌ای برخوردار نیست

در شرایط فعلی جامعه که مردم آستانه تحملشان پایین آمده و زود از کوره در می‌روند، کوچکترین کلمه‌ای ممکن است مصداق توهین محسوب شود و فرد با استناد به چنین ادعایی بخواهد اعاده حیثیت کند و فرد توهین کننده را مورد پیگرد قانونی و حقوقی قرار دهد.