برادرم میگوید از زمین کشاورزی وراثتی، سهمی نداری، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۰ #13791573

با توجه به اینکه بیست سال است که پدر بنده فوت نموده است و ما یک خواهر و دو برادر هستیم و برادر بنده در روستا زندگی میکند و در این بیست سال تمام زمینهای پدری را کاشته و برداشت نموده و این زمینها دارای فرم اصلاحات ارضی میباشند و انحصار ورثه نیز انجام شده، حال بعد از بیست سال که گذشته به برادر خود میگویم سهم‌ مرا بده از دادن سهم به بنده شانه خالی میکند و میگوید سهمی نداری.
حال باید چه کرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تقسیم ترکه نمایید و مطالبه اجرت المثل

سلام
با توجه به توضیحات شما، باید دادخواست تقسیم ترکه را بدهید
علاوه بر آن توصیه بر مطالبه اجرت المثل ۲۰ سال گذشته هم می شود

سلام درخواست تقسیم ترکه و اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایید .

می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه اجرت المثل این ۲۰ سال و همچنین تقسیم ترکه را مطرح نمایید

خوب علیه او می توانید اقامه دعوا نمایید و اثبات نمایید که زمینهای در دست برادرتان متعلق به پدر بزرگوارتان بوده است که به شما به ارث گذاشته است و شما نیز در آنها حق دارید و دادخواست افراز نیز مطح نمایید.

شما بایستی تقاضای تقسیم ارث بدهید