باید ۹۰۰۰ یورو رو به روز به ما بدهند یا همون ۱۲۵ میلیون؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۸ #13790120

با عرض سلام، ببخشید از ما مبلغ ۹۰۰۰ یورو پارسال کلاهبرداری شد که بعد از کلی دوندگی حکم دادگاه مبنی بر این شد که ۹۰۰۰ یورو ما را برگرونن و ۹۰۰۰ یورو هم به دادگاه جریمه و یک سال هم زندان بریدن براشون ولی ایشون رفتن در خواست تجدید نظر کردند که الان بعد از ۳ ماه جوابش اومده و نوشته مبلغ ۹۰۰۰ یورو به ارزش ۱۲۵ میلیون تومان! ( ارزش پارسال ) و موارد دیگه هم تکرار شده بود که باید انجام بشه و حکم قطعی و در خواستشون رد شده بود، سوال بنده اینه یعنی الان باید ۹۰۰۰ یورور رو به روز به ما بدن یا همون ۱۲۵ میلیون؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصل بر این است که عین مال یعنی همان یورو را به شما در زمان انجام معامله پرداخت کند

با سلام
بنا به فرمایش شما ، اگر تجدید نظر رد مال را به ریال حکم دهد بایستی طبق حکم صادره از تجدید نظر به وجه رایج کشور پرداخت گردد

لذا دادگاه همان مبلغ ریالی زمان وقوع بزه را مورد حکم قرار می‌دهد.

میزان رد مال می بایستی بر اساس مبلغی باشد که در زمان انجام معامله پرداخت گردیده است و مازاد بر آن به جهت شاخص تورم سالیانه، در صورت مطالبه بایستی تحت عنوان اقامه دعوی حقوقی (و یا ضرر و زیان ناشی از جرم) به عمل آید.

سلام. در محکومیتهای مالی حقوقی و یا کیفری بر طبق رویه اصل بر این است که عین مال یعنی همان یورو را بشما بدهند مگر اینکه تهیه و پرداخت ارز مشکل و متعسر باشد.

همون ۹۰۰۰ یورو باید به شما پرداخت بشود.