آیا پرونده بنده بخاطر اینکه شاکی نداشته منع تعقیب خورده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۰ #13764896

با سلام و خسته نباشین‌.
پارسال در محور بندر به تهران بر اثر واژگونی ماشین تصادف کردم که کتف ترقوه چپم شکست و سه تا از مهره عای کمرم خرد شد اما عمل نکردن و خونریزی ریوی نامه نیابت گرفتم برای دادگاه تهران که کارامو اینجا انجام بدم اومدم دادگاع منو معرفی کرد به پزشکی قانونی تهران اما یک ماه بعد از نامه نیابتم یه حکم ابلاغیه برام اومد که متن حکم به شرح زیر است
درخصوص شکایت اقای ...فرزند ‌.. دایر بر اعلام واژگونی خودرو به شماره پلاک ... منتهی به ایراد صدمه بدنی غیرعمدی با توجه به اینکه حسب نظریه افسر کاردان فنی تصادف شاکی خود مقصر بوده و شاکی از کسی شاکی نمیباشد لذا به جهت عدم کفایت ادله جهت توجه اتهام به شخصی و مستندا به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۹۲ قرار منع تعقیب صادر میشود...
ممنونم اگ راهنماییم کنین خداخیرتون بده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید اگر بیمه هستید خسارت خود را از بیمه مطالبه کنید چون پرونده متهمی ندارد قرار منع تعقیب صادر شده است

علت قرار منع تعقیب در متن رای صادره آمده . هیچکس نمی تواند خودش هم شاکی باشد و هم متهم . درصورتیکه بیمه هستید می توانید خسارات خود را از شرکت بیمه مربوطه مطالبه کنید .

پرود
بله از فردی شکایت نشده که بتوان کیفرخواست صادر کرد . با وجود مقصر بودنتان میتوانید از بیمه دیه دریافت نمایید .

بله پرونده شما بدلیل نبود متهم منع تعقیب خورده

سلام بله چون خود شما مقصر بوده اید و لذا باتوجه به اینکه جرمی واقع نشده است قرار منع تعقیب صادر گردیده است.

خودتان مقصر بودید و متهمی وجود نداشته به همین دلیل منع تعقیب خورد .

باسلام به دلیل اینکه درپرونده شاکی وجودندارد منع تعقیب صادر شده به آن معنی نیست که شمادیه نمیگیرین