آیا با توجه به پنهانکاری ایشون در مورد بیماری، این موضوع تاثیری توی مهریه دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #13711848

سلام
بنده در زمان عقد متوجه لکه های سفید روی صورت همسرم شدم و دلیل اون رو پرسیدم و علت رو رفتن به استخر عنوان کردن و گفتن قابل درمان هست ، بعد از حدود ۳ سال زندگی مشترک و دوا درمون ، متوجه شدم دلیل لکه ها بیماری پیسی هست اما از قانون فسخ و طلاق در مورد پیسی چیزی نمیدونستم. از اون زمان ۲ سال داره میگذره و به امید بهبود بیماری پیش بیشتر از ۲۰ متخصص و فوق تخصص رفتیم و با صرف هزینه های درمانی خیلی زیاد هیچ نتیجه ای نگرفتیم ، از اونجا که این بیماری تاثیر روانی زیادی روی همسرم و زندگیم گذاشته و همچنین دلایل شخصی دیگه ای که وجود داره دیگه قادر به ادامه زندگی با ایشون نیستم ، تازه متوجه شدم اگر زن بیماری پیسی داشته باشه میشه ازدواج رو فسخ کرد ، الان با توجه به این توضیحات آیا میتونم همسرم رو طلاق بدم؟
آیا تمام مهره رو باید پرداخت کنم؟
آیا با توجه به پنهانکاری ایشون در مورد بیماری ، این موضوع تاثیری توی مهریه داره؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به لحاظ گذشت مدت فسخ نکاح منتفی است

سلام، فسخ نکاح به دلیل عیب مذکور فوری است، مگر اینکه بتوانید ثابت کنید علم به حق فسخ و فوریت آن نداشتید که البته امر مشکلی است. ضمن اینکه با توجه به نزدیکی صورت گرفته، زن مستحق تمام مهر خود می‌باشد. فقط در صورت اثبات تدلیس و فریب صورت گرفته می‌توانید از پرداخت مهریه معاف گردید که در اینجا نیز بحث فوریت و اثبات عدم علم به فوریت آن پیش می‌آید.