بعد از گذشت یک ماه و نیم هنوز هیچ قراری توسط دادگاه صادر نشده است، آیا این روند عادی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۳ #13702759

سلام
میخواستم بدونم در دادسرای ارشاد چه مدت زمان طول میکشه تا بعد از اخذ آخرین دفاع توسط بازپرس، نظر دادستان برای صدور قرار صادر بشه؟
شرایط پرونده به گونه ای است که شخص متهم به نگهداری مشروبات الکی بوده است اما جواب آزمایش الکل طبی ۸۵ درصد نشان می‌دهد. بعد از گذشت یک ماه و نیم هنوز هیچ جوابی در خصوص منع تعقیب یا ارجاع به دادگاه نیامده است.
آیا این روند عادی است؟
اگر طولانی تر شود به کجا باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

طبیعی است و ممکن است کمی طول بکشد بدلیل ازدحام پرونده های تحت رسیدگی .

میخواستم بدونم در دادسرای ارشاد چه مدت زمان طول میکشه تا بعد از اخذ آخرین دفاع توسط بازپرس، نظر دادستان برای صدور قرار صادر بشه؟
زمان مشخصی ندارد
شرایط پرونده به گونه ای است که شخص متهم به نگهداری مشروبات الکی بوده است اما جواب آزمایش الکل طبی ۸۵ درصد نشان می‌دهد. بعد از گذشت یک ماه و نیم هنوز هیچ جوابی در خصوص منع تعقیب یا ارجاع به دادگاه نیامده است.
آیا این روند عادی است؟ بله
اگر طولانی تر شود به کجا باید شکایت کنم؟ شما نیازی نیست اقدامی کنید

سلام . با توجه به تراکم حجم پرونده ها در دادسرا ها ، معمولا انجام تحقیقات و صدور قرار نهایی و اظهار نظر توسط دادیار ظاهار نظر زمان خاصی ندارد .

بله.این روند و مدت مذکور کاملا عادی است.

باسلام
بله چنین روندی عادی است
و در صورت طولانی شدن مدت می توانید به شعبه بازپرسی مراجعه کنید

با سلام چنین روندی با توجه به تراکم کار دادسرای ارشاد طبیعی است و برای تعیین تکلیف پرونده نیازی به شکایت و تعجیل نیست.