چطور خسارت دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۴ #13662428

سلام دیشب یه ماشین از فرعی اومد اصلی زد به من مقصر ایشونه خلاصه پام و موتورم آسیب دیده پلیس اومد من گفتم شکایتی ندارم فقط میخوام از سلامتیم مطمن بشم ایشون منو بردن عکس انداختیم پام بخیه زدن الان سوالم اینه منی که با موتور کار میکنم الان نمیتونم کار کنم هزینه منو کی میده یا اصلا باید چیکار کنم ببخشید نگرانم اطلاعاتیم ندارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر رضایت شما صورتجلسه شده باشد شامل امر مختومه میشود و نمیتوانید شکایت نمایید

سلام چنانچه اعلام رضایت شما جایی درج شده باشه امکان مطالبه نخواهید داشت

درود
خسارتی که بابت عدم‌کار کردن عنوان میکنید عملا قابل مطالبه نیست . در صورت عدم اعلام رضایت کتبی و طرح دعوی نمیتوانید چیزی فراتر از خسارات وارده در صحنه ی تصادف و نهایتا دیه مطالبه بفرمایید .

سلام
درصورتیکه مدارکی دال بررضایت شمانیست یاازمیزان صدمات اطلاع نداشته ایدشکایت کیفری جهت دریافت دیه مطرح کنید

میتوانید از راننده شکایت نمایید. اگر به رضایت شما استناد شد به عدم آگاهی نسبت به صدمات در زمان وقوع تصادف استناد نمایید.

معمولا چنین رضایت های به پلیس راهنمایی شفاهی گفته می شود پس از مراجعه به بیمارستان و تشگیل پرونده نمی توانید از راننده ؛ دیه بیش از چند بخیه را بگیرید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی از راننده شکایت وتقاضای ارجاع به پزشک قانونی برای تعیین میزان دیه و رسیدگی کنید