نحوه شکایت کلاهبرداری با استفاده از کارت بانکی دیگری

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷ #13631349

سلام وقت بخیر، خسته نباشید، کارت عابربانک بنده دست پدرم بوده ، یکی از رفقای پدرم با شگردی کارت رو از پدرم برای یک روز قرض میگیره و دو تا پنج میلیون دزدی می‌کنه و پول‌ها رو به کارت من واریز میکنه. یکی از پنج تومن‌ها رو در عرض سه دقیقه به حساب شخص دیگری واریز میکنه.(احتمالا جنسی خریده)، یکی دیگه از پنج تومن‌ها به دلیل شکایت از بنده در حسابم مسدود می‌شود. الان توسط دو نفر علیه بنده شکایت شده. آیا بنده هم از اون فردی که پول رو از حساب من براش واریز کرده شکایت کنم؟ به این دلیل شکایت کنم که فرد واریز کننده من نبودم و کالایی هم نگرفتم تا موضوع روشن بشه و بیگناهی من ثابت بشه. آیا از فردی که کارت رو قرض گرفته شکایت کنم؟(اما مدرکی ندارم که کارت دست این آقا بوده، اما پدرم میتونه شهادت بده). تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای انتقال یا خرید چاره ای جز استفاده از atm یا دستگاه پوز نداشته که در اینصورت تمامی دستگاه های atm دارای دوربین هستند و اصولا مغازه ها هم دوربین دارند از این طریق می توانید کارت در اختیار دیگری را اثبات نمائید

سلام وقت بخیر
در برابر اتهام وارده، دفاع شما باید این گونه باشد که بایستی وجود کارت بانکی در دست دوست پدرتان به هنگام ارتکاب جرم، بی اطلاعی از اقدامات صورت گرفته و کلا عدم سوء نیت مجرمانه خودتان را اثبات کنید.

سلام ، یکی از ارکان جرم ، رکن معنوی است با توجه به اینکه شما هیچ اطلاعی از موضوع نداشتید و همچنین اثبات اینکه در زمان وقوع جرم کارت بانکی شما نزد دوست پدرتان بوده به شما کمک میکند تا بی گناهی خود را در دادگاه به اثبات برسانید.

با سلام
در برابر اتهام وارده توسط شکات، بایستی وجود کارت بانکی در ید دوست پدرتان به هنگام ارتکاب جرم، بی اطلاعی از اقدامات صورت گرفته و کلا عدم سوء نیت مجرمانه را اثبات کنید.