آیا صرف بخشیدن مهریه قاضی طلاق میدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۳ #13630568

سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران
تشکر میکنم از محبت شما بابت کمک به من .
بنده زوج میباشم و دقیقا ۴ ساله عقد کردم.
دو سال قبل با توجه به فراهم کردن منزل و .... خانمم در دادگاه حق حبس انتخاب کرده .
بنده مرتب نفقه هراه واریز میکنم
و شرایط ۱۲ گانه عقد نامه رو ندارم
خانمم درخواست طلاق داده طبق گفته خودش میخواهد در دادگاه بگوید مهریه رو میبخشه و طلاق بگیره .
آیا دو سال حق حبس باعث عسر و حرج شده و دلیلی بر طلاقه؟
خواهشا کمکم کنید چند روز دیگه دادگاه دارم.
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقتی زوجه به دلایل اجرای حق حبس طولانی مدت خودتکیه کندمیتواندعسروحرج خودراازادامه ی این زندگی مشترک اثبات نماید.عسروحرج مفهوم گسترده ای دارد.

استفاده از حق حبس حق خانم است
اینم طبیعی است خانمی بدون تمایل با زندگی مشترک بدون فشار باشد پس طبیعی است در عسروحرج قرار دارد

با سلام . گرچه مفارقت طولانی مدت در مواردی ممکن است دلالت بر عدم امکان ادامه زندگی داشته باشد و اجازه استفاده از طلاق خلع را به زوجه بدهد ولی انتخاب حق حبس در اراده و اختیار زوجه بوده است و بدون اجازه و جلب رضایت زوج نمی تواند طلاق خلع را نیز انجام دهد .

با سلام و احترام
با ارائه ی دادخواست طلاق با بذل مهریه از جانب زوجه تمام مراحل قانونی طلاق توسط دادگاه به زوجین اعلام و مراحل قانونی طی میشود /حق حبس دلیلی بر عسر و حرج نیست.
بخشش مهریه از مواردیست که زوجه برای طلاق توافقی مطرح مینماید.

درود
صرف بخشیدن مهریه موجب صدور حکم طلاق نمی شود باید عسر و حرج خود را ثابت کنند.

سلام بخشیدن مهریه و استفاده وی از حق حبس از مصادیق طلاق برای زوجه نمی باشد.

خیر حق حبس دلیلی برای عسر و حرج نمی شود و صرف بذل مهریه سبب گرفتن حق طلاق نمی گردد.