چطور میتوانیم مدیر ساختمان را عزل نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۷ #13617269

با سلام

مدیر ساختمان پول شارژ جمع میکند ولی الان ۵۰ روز هست نظافتچی نیاورده، قبض های آب و گاز و برق عمومی را جهت رویت نصب نمیکند و فقط سهم هر واحد را مینویسد و میگوید هر کی میخواد قبض را ببیند برود تو سایت آب و گاز ببیند، ازش بیلان سالانه خواستیم یه لیست ارائه داده ولی وقتی میگیم قبض ها و فاکتور های اصلی رو ارائه بده امتناع میکند خواستیم از مدیریتش عزلش کنیم میگه تا آذر ماه من مدیر هستم و مدیریت را تحویل نمیدهد، ساختمان ۱۶ واحد هست منتهی نصفشون مستاجر هستن و وقتی جلسه اداری گذاشته میشه ۶-۷ نفر شرکت میکنن.

آیا با رای جمعیت حاضر میتونیم از مدیریت عزلش کنیم؟

چطور باید قانونی پیش بریم؟

چطور دفتر ساختمان و موجودی صندوق رو ازش پس بگیریم.

با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجمع عمومی باید تشکیل جلسه دهد . در صورتی که حد اکثر مالکین اختصاصی حاضر باشند ، می توانند با انتخاب شخص دیگری به عنوان مدیر از طریق رای گیری اقدام نمایند . اگر در این جلسه اکثریت ایحاد نشد ف در جلسه بعد که با فاصله ۱۵ روز بعد است ، با رای اکثریت مالکینی که حاضر هستند امکان عزل مدیر سابق و انتخاب مدیر جدید وجود دارد .

مدیر یا مدیران ساختمان مسئول اجرای تصمیمات مجمع عمومی هستند. حال اگر مدیر در انجام این وظیفه سهل‌انگاری کند و تصمیمات را به‌درستی اجرا نکند، ساکنان می‌توانند به لحاظ سوء عملکرد و تخلف یا تخلفات عمده و غیرقابل قبول، مدیر یا مدیران مزبور را از سمت خود عزل کنند، در این صورت مجمع عمومی تشکیل جلسه می‌دهد و نسبت به عزل مدیر یا مدیران مذکور اقدام کرده و در همان جلسه نیز مدیر جدید را انتخاب می‌کنند .

برای عزل مدیر باید جلسه مجمع عمومی ساختمان رابرگزار کنید وبارای اکثریت مدیر را عزل کنید

امکان عزل مدیر با رای اکثریت مالکین ساختمان ممکن است. اگر در دعوت بار اول اکثریت حاضر نشدند برای بار دوم دعوت میشوند و با هر اکثریتی ایشان طی صورتجلسه ای قابل عزل است.