آیا میتوانم درخواست فرصت دهم تا مبلغ را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #13572124

با سلام
حکم جلبم برای ۱۰ عدد پیش قسط مهریه صادر شده و در دست همسرم میباشد، درخواست توقف عملیات اجرایی بمدت ۲۰ روز دادم با توجه به اینکه نظامی هستم حاضر به معرفی کفیل هستم تا وام بانکیم حاضر بشه و پیش قسط رو پرداخت کنم، دادورز اجرای احکام گفت چون حکم جلب ۳۰ روزه صادر شده باید تا پایان مهلت ۳۰ روز صبر کنم وقتی خواهان برای تمدید حکم جلب اقدام کرد تمدیدش نمیکنیم و ۲۰ روز فرصت میدیم.
خواستم بدونم این حالت توی قانون هست؟
من میتونم ۲۰ روز فرصت بگیرم که مبلغ رو تهیه کنم؟
شاکی به هیچ عنوان حاضر نیست قبول کنه.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی می توانید در خواست خودتان را به رئیس شعبه یا قاضی مطرح نمایید در صورت صلاحدید می تواند از اختیارات خودشان استفاده نموده و فرصت بدهند .

از اختیارات قاضی است و ممکن است

سلام و درود
قاضی میتواند با توجه به درخواست مهلت از صدور حکم جلب امتناع کند زیرا بیست روز فرصت زیادی نیست و طبق قانون در صورت پرداخت وجه دلیلی برای جلب محکوم علیه نیست‌.
موفق باشید.