بعد گذشت مدت طول درمان و برگزاری جلسه دوم معاینه پزشکی قانونی باز هم ممکن است طول درمان داده شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۱ #13498961

سلام ،
دستکاری گزارش های بیمارستان برای پزشکی قانونی چه جرمی دارد؟ و قابل اثبات است؟
اگر در گزارش ct-scan که به پزشکی قانونی ارایه شده نظر به شکستگی داده باشند و بعد در گزارشی تکمیلی شکستگی تایید نشده باشد یا مشکوک نوشته شده باشد ولی این مدرک بعد از ارایه پرونده پزشکی به پزشکی قانونی به پرونده در بیمارستان اضافه شده باشد و در اختیار پزشکی قانونی نباشد آیا پزشکی قانونی بر اساس مدارکی که در اختیار دارد نظر میدهد؟ یا اینکه ممکن است تقاضای گزارش تکمیلی از بیمارستان کند؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید تا موضوع در کمیسیون پزشکی بررسی شود

درصورت اعتراض به نظریه پزشک قانونی تقاضای ارجاع موضوع به کمیسیون تخصصی بکنید

پزشکی قانونی بر اساس مدارک خود نظر خواهد داد، لکن چنانچه مشخص شود در نظریه پزشکی قانونی دستکاری شده، جعل بوده و جرم است، یا به هرجهت نظریه پزشکی قانونی قابل قبول نباشد، میتوان به آن اعتراض کرد تا مسالخ به کمیسیون پزشکی ارجاع شود.

درود
دستکاری در نظریه پزشکی قانونی جعل است و مجازات دارد تمدید طول در مان نیز ممکن است.

سلام
باید با دلیل نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض تا موضوع به کمیسیون پزشکی برود.