مجدد شکایت کرده ۱۰ میلیون رو نگرفتم، من سندی هم برای پرداخت ندارم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #13441719

در دادگاهی برای خسارت آب به ملک فردی محکوم به ۱۰ ملیون شدم فرد مورد نظر کتبا نوشت ۱۰ ملیون گرفتم و رضایت داد، حالا مجدد شکایت کرده ۱۰ ملیون رو نگرفتم و.. من سندی هم برای پرداخت ندارم، جز در متن رضایت ‌نامه که فرد مورد نظر نوشته، من چیکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت نامه در دادگاه ویا در دفتر اسناد رسمی تنطیم شده است.
به مرجع مربوطه مراجعه و کپی برابر اصل دریافت و به دادگاه فعلی ارایه دهید .
ممکن است ادعای امر مختومه نیز قابل طرح باشد

درود برشما ...اگردر متن رضایتنامه به محکومیت شما در مورد خسارت وارده اشاره شده ودریافت وجه مورد نظر بابت همان شکایت باشد کفایت میکند منوط به اینکه خط وامضا یا اثر انگشت فرد مورد نظر صحت داشته باشد....نحوه پرداخت وجه وشهود هم میتوانند در اثبات ادعای شما موثرباشند

باسلام
با استناد به دست نوشته یا همان رضایت نامه که اشاره ای به مطالبه دین نموده و نیز با شهادت دو نفر شهود این مشکل برطرف خواهد شد