حکم کسی که از خواهرش وکالت گرفته، جهت فروش ملک و سهم خواهر را پرداخت نکرده چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۲۶ #13423514

اگر همه خواهر برادرها به برادری وکالت دهند تا خانه پدری را بفروشد و آن برادر هم ملک را بفروشد و سهم همه را بدهد، ولی سهم یکی از خواهرها را به خاطر طلبی که از پسر آن خواهر دارد پرداخت نکند، چیست؟
آیا در صورت شکایت خواهر آن برادر علاوه بر سهم آن جریمه هم باید پرداخت کند؟
یا نه فقط ملزم به پرداخت سهم آن است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه ای به برادر ارسال و طلب خود را مطالبه کنید. در صورت ممانعت از پرداخت دادخواست مطالبه اصل طلب و خسارات تاخیر تادیه را مطرح نمایید

اگر بعد از مطالبه رسمی خواهر طی اظهارنامه از پرداخت سهم خواهر امتناع نماید بایستی خسارت تاخیر تادیه را هم علاوه بر سهم الارث یاد شده پرداخت نماید

سلام سهم الارث هرکسی را باید طبق وکالت نامه باید به خود آن شخص پرداخت نماید و بابت طلب باید علیه خود فرد مذکور دادخواست مطالبه طلب نماید لذا چنانچه سهم الارث خواهر را نپردازد ایشان می تواند دادخواست مطالبه سهم الارث به انضمام خسارت تاخیر تادیه را بدهد.

با سلام و احترام
می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه طلب و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

اگر سهم خواهر را پرداخت نکند خواهر میتواند رسما طی اظهارنامه طلب خود را از برادر مطالبه کند در صورت عدم اقدام برادر در تسویه طلب میشود دادخواست اصل طلب و خسارت تاخیر تادیه را در دادگاه مطرح نمود.