مهریه همسر منزلی است که بعدا خریداری خواهد شد چه مشخصاتی از منزل باید در عقدنامه قید شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #13370880

سلام
با خانمی توافق کردیم در عقدنامه برای مهریه بجای سکه یک آپارتمان را با قید مشخصات مثل شهری که آپارتمان در آن واقع شده و قیمت تقریبی بنویسیم این در حالیست که هنوز آن خانه را خریداری نکرده ام و قرار گذاشته ایم بعد از عقد این خانه را خریداری و به اسمش بزنم
حال سئوال اینجاست که با توجه به اینکه هنوز خانه ای را برای اینکار در نظر نگرفتیم و اصطلاحا باید پس از عقد به دنبالش بگردیم و پسند کنیم و فقط برای ارزش حدودی آن توافق کردیم چه مشخصاتی از خانه بهتر است که در عقد نامه قید شود؟
و سئوال دوم که مهمتر هم هست اینکه چطور میتوانم بعد از زدن سند به نامش در عقد نامه هم تغییر بدم که ایشون مهریشو طبق این سند دریافت کرده؟ چون ممکن است بعد که به نامش زدم ایشون مهریش بذارد اجرا و بگوید این خونه رو خودش از قبل داشته و مهریش نبوده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مشخصات و موقعیت ملک را ثبت نمایید یا بنویسید در هر مکان که صاحب منزل مسکونی شد مثلا ۳ دانگ را به زوجه انتقال نماید .
در زمان انتقال همزمان در دفتر اسناد رسمی اقرارنامه دریافت مهریه را امضا نمایند و مشخصات ملک درج شود .

سلام . چند شاخصه کلی از قبیل متراژ و موقعیت محلی و تعداد خواب و حدود قیمت را در عقد نامه ذکر کنید . در هنگام انتقال هم سند صلح در دفترخانه تنظیم کنید . و هم زمان زوجه طی اقرارنامه ای رسما اقرار به دریافت مهریه بر اساس موضوع صلح نامه بنماید .