آیا نامه پزشکی قانونی میتواند من را محکوم کند یا شاهد هم لازم است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۴۶ #13368535

سلام خسته نباشید بنده تو یک دعوا خیابانی داشتم و حتی یک مشت هم به طرف نزدم ولی اون طرف من رو زده و بعدش رفته سر خودش رو چاقو زده و رفته پزشکی قانونی و نامه از پزشک قانونی داره که بهش ضربه زدم و سرش رو با چاقو شکوندم ولی شاهدی هم ندارد

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم ارایه شهود و مدارک ، صرفا اثبات امر بستگی به اظهارات طرفین و علم قاضی و در نهایت احتمالا اتیان سوگند به قرآن کریم به میان اید .

سلام.نظرات پزشکی قانونی صرفا جهت تایید ورود صدمه و تعیین میزان و نوع آن صدمات دارد و در انتساب بزه به شما یا هر شخص دیگر دادگاه تصمیم میگیرد.

با سلام و احترام
از شهادت شهود و استشهادیه و ... استفاده کنید

سلام
در پرونده ضرب و جرح علاوه بر گواهی پزشکی قانونی به مدارک دیگری چون صورتجلسه کلانتری، استشهادیه و .... نیز نیاز دارید.

سلام. صرف نامه پزشکی قانونی دلیل بر ایراد ضرب توسط شما نمی باشد و باید شاهد و مدرک دیگر ارائه گردد

سلام
وقت بخیر
در پرونده ضرب و جرح علاوه بر گواهی پزشکی قانونی به مدارک دیگری چون صورتجلسه کلانتری، استشهادیه و .... نیز نیاز دارید.

صرف ادعا برای اثبات جرم علیه شما کافی نبوده لذا در این صورت با توجه به شرایط قاضی می تواند با علم خود نسبت به صدور رای اتحاذ تصمیم کند