تاکنون پول را پرداخت ننموده و بنده بعنوان ضامن در اسفند ماه تسویه نمودم، چه راهی دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #13358844

سلام عزیزان و سروران
دوست بنده در خرداد ماه سال ۹۵ در مغازه لوام خانگی داشت و و در اون زمان مطرح نمود که اگر کسی ۳ میلیون تومان پول بیاورد می‌تواند با خرید و فروش کولر و شرایطی که شرکت ها گذاشتند معاملات خوبی انجام دهد و با هزار سعی و تلاش این پول را با ضمانت بنده از شخص سومی قرض گرفت و بدون قرار بهره و ربا قرار شد از خرید و فروش کالا خصوصا کولر در سه ماه، سود و منفعت حلال به شخص سوم ارائه کند، چند ماهی طول کشید و ۷ ماه پرداخت نمود و یک چک سه میلیونی بدون تاریخ در ازای آن تحویل نمود، اما تاکنون پول را پرداخت ننموده و بنده بعنوان ضامن در اسفند ماه با پرداخت ده میلیون و هشتصد هزار تومان تسویه نمودم، الان چه راهی دارم، از نظر حقوق و قضا در مورد پول و چک در حد صفر هستم چه راهی دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید راجع به چه کسی میلیونی اقدام کنید و اصل وجه و خسارات تاخیر تادیه آن را از دوستان مطالبه کنید اما راجع به قرارداد مشارکت چون با شما قراردادی نداشته اند شما نمی توانید در این مورد ادعایی داشته باشید