چطور میتونم ازش جدا بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #13353427

زنی ۲۰ ساله هستم. نزدیک به دو ساله عقد کردم ولی هنوز عروسی نکردم و در خانه مادرم زندگی میکنم اما نامزدم هر شب و روز خانه ماست. نامزدم خیلی گیر میده سخت گیره. پول خیلی کم میده. در هر مسئله ای زود عصبانی میشه و قهر میکنه. نمیتونیم با هم بسازیم و با اینک نامزدیم بیشتر شب و روز مشکل داریم و دعوا میکنیم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیشنهاد میکنم به یک مشاور خانواده مراجعه کنید تا شاید راه حل بهتری برای صلح و سازش و تفاهم بین خودتان پیدا کنید.اگر نامزدتان هم شمارا همراهی کنند که چه بهتر.همیشه جدایی راهکار درستی نیست،درواقع چیزی شبیه پاک کردن صورت مساله است...
اگر از این مسیر به نتیجه نرسیدید، سعی کنید برای طلاق توافقی باهم به توافق برسید.عاقبت بخیر باشید.

طلاق توافقی بهترین گزینه است

سلام شما میتوانید دادخواست گواهی عدم سازش را به دادگاه ارائه بدید.