‌میتونم مابه التفاوت حقوق فروردین و حق بیمه کامل و حقوقی این چند وقت که تعلیق بودم ‌رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #13341961

سلام و وقت بخیر
کارفرمای من از ۲۵ فروردین من رو تعلیق کردن به اینصورت که بمن هیچی نگفته و دیگه شبفت نداده
و اصلا هم زنگ نزده ظاهرا داده نیرو جایگزین میکنه... تو کل فروردین نه شیفت دوازده ساعته برای من گذاشته و یک ‌و دویست حقوق داده پنج فصل گذشته قراردادهای سه ماهه داشتیم
بیمه رو هم میخواد پونزده روره رد کنه تا الان هم هیچ خبری از اخراج قطعی من نداده
اگر اداره کار شکایت کنم ‌میتونم ماتفاوت حقوق فروردین و حق بیمه کامل و حقوقی این چند وقت که تعلیق بودم ‌رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی میتوانید دادخواست خود را در اداره کار مطرح نماید

سلام
به هر حال شما ناچار به شکایت در هیات تشخیص مستقر در اداره کار هستید تا به شکایت شما رسیدگی و رای صادر کنند
و رای با توجه به دفاعیات کارفرما و اینکه آیا دفاعیات ایشان موجه یا غیرموجه است صادر می شود

امکان شکایت در اداره کار وجود دارد . تا زمان اعلام رسمی قطع ارتباط کاری شما مشمول دریافت حقوق و مزایای قانونی می باشید .