وکالت برای وام چگونه تنظیم میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۴ #13310421

سلام وقت بخیر من جهت گسترش کار به یک وام نیاز دارم در برنامه دیوار اعلام کردم و الان یک نفر پیدا شده که میگوید من یک وام ازدواج 30 میلیون تومانی دارم شما ضامن بیاور و بعد که وام واریز شد 6 میلیون برای خرید به من بده و وام را بردار

از نظر من پیشنهاد خوبی هست ضامن کارمند هم دارم اما ده روز بعد از ضمانت پول به حساب آن فرد واریز میشود و ممکن است پول را خودش برداشت کند و به من چیزی ندهد و مشکل ساز شود

آیا راهی هست که با گرفتن وکالت و تعهد محضری کاری کرد که ایشان نتواند پول را از حساب خودش برداشت کند و من پول را از حساب ایشان برداشت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با وکالت محضری مبنی بر حق برداشت از حساب، شما نیز می توانید مانند ایشان از حساب برداشت نمایید ولیکن این امر مانع عدم برداشت خود شخص نمی شود تعهد نیز می تواند مبنی بر پرداخت مبلغ مورد نظر به شما باشد و نمی توان ایشان را از برداشت پول از حساب منع کرد.