راهی هست که هم زمین رو پس بگیریم هم پدرم مجرم نباشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #13305323

سلام پدر من حدود ۱۰ سال پیش با امضا خودش به عنوان شوهر فروشنده زمین ما در مو فروخته در بنگاهی که دوستش بوده. الان که مادرم فوت شدن با وکیل صحبت کردیم گفتن پدرمم هم محکوم میشه. هیچ مدرکی از زمین هم نداریم جز قولنامه بدون کد رهگیری فروشی که پدرم فروخته به شخص دیگر.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فقط از طریق حقوقی اقدام کرده و دادخواست ابطال معامله را مطرح کنید مشکلی برای پدرتان پیش نخواهد آمد . البته احتمال دارد که در صورت اقدام شما ، خریدار بر علیه پدرتان شکایت فروش مال غیر نموده و موجبات محکومیت پدر را فراهم آورد .

سلام
معامله ای که پدر شما انجام داده اند، معامله فضولی بوده و توسط مالک اصلی یا قائم مقام وی (ورثه فعلی) قابل ابطال است. لازم نیست از ناحیه شما شکایت کیفری فروش مال غیر انجام شود و می توانید به جای آن، اقدام حقوقی انجام دهید. البته ممکن است خریدار با اطلاع یافتن از این موضوع، شکایت کیفری مطرح نماید.

با سلام و احترام
زمین را می‌توانید پس بگیرید. اما پدر شما هم به جرم جعل و انتقال مال غیر محکوم می‌گردد