آیا ورثه ای که شکایت نموده است با توجه به اینکه بقیه وراث راضی به دادن حق ایشان هستند می تواند در این مرحله دعوای خلع ید نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #13259345

با سلام و احترام
احتراما باستحضار میرساند از پدر مرحوم اینجانب آپارتمانی برای ۶ ورثه به ارث رسیده است که یکی از وراث بابت سهم خویش طرح دعوا نموده و شکایت نموده است و بقیه وراث هم راضی به این امر هستند که بعد از کارشناسی دادگاه بابت حق السهم و اجرت المثل به ایشان پرداخت نمایند.حال سوالی که در اینجا مطرح است آیا ورثه ای که شکایت نموده است با توجه اینکه بقیه وراث راضی به دادن حق ایشان هستند می تواند در این مرحله دعوای خلع ید نماید یا مساله طرح خلع ید زمانی مطرح میباشد که وراث حاضر به دادن حق ایشان نباشد.
با سپاس و تشکر فراوان

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در مال مشاعی تخلیه با درخواست یک وارث نیز صادر می شود.

با سلام
در اموال مشاعی چنانچه حتی یکی از شرکا به تصرفات مادی شرکای دیگر رضایت ندهد ، دادگاه با احراز مالکیت خواهان ، حکم به تخلیه کلیه شرکا خواهد داد .

باسلام
چنانچه تمام ورثه تقبل کنند که سهم یک نفر را پرداخت کنند.وطی صورت جلسه ای این توافقنامه را تنظیم وبه دادگاه ارائه شود.دادگاه براساس توافقنامه تصمیم گیری خواهد کرد وحکم به خلع ید صادر نخواهد کرد .ودر صورت صدور میتوان حکم و اجرا نکرد.