آیا میتوانم ثابت که من فکر میکردم صد متر هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #13253226

سلام بنده قطعه زمینی را قبل از انحصار و وراثت فکر میکردیم صد متر است و با قولنامه بنگاهی به صورت سهم ارث فروخته ایم و در مبایعانامه ذکری از متراژ نکرده ایم الان فهمیده ایم زمین دویست متر هست و وکالت بلاغزل هم داده ام آیا میتوانم ثابت که من فکر میکردم صدمتر هست و از مبلغ که بابت دریافت پول زمین در قولنامه ثابت کنم و آیا شکایت راه به جایی دارد یا تقاضای قیمت کارشناسی کنم یه راهی بهم پیشنهاد بدهید ممنونم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.وقت بخیر
با ارسال اظهار نامه با ادعای غبن در معامله به شخص خریدار اعلام فسخ معامله را بفرماییدو در مرحله دوم چنانچه شخص موضوع را نپذیرفت دادخواست تامین دلیل (تقاضای کارشناسی جهت تعیین متراژو براورد قیمت واقعی ملک مورد نظر را به شورای حل اختلاف )ارائه بفرماییدو پس از دریافت نظریه کارشناس ارائه به دادگاه درخواست ضرر و زیان (مابالتفاوت قیمت ملک) را ثبت نمایید قطعا چنانچه اوضاع و احوال و مداک ارائه شده به نفع شما باشد رای دادگاه به نفع شما صادر خواهد شد.
موفق باشید

سلام
شما می توانید با اثبات امر نسبت به دریافت مابه التاوت قیمت اقدام نمایید
اما اثبات مساله نیازمند ارائه ادله معتبر و قوی می باشد