آیا وقتی آنرا بفروشم و وکالتی به خریدار بدهم او نیز میتواند همین کار را انجام دهد و به دیگری فروخته و وکالت بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #13246919

سلام.یک موتورسیکلت پلاک قدیمی مدل ۱۳۸۳ دارم که بنام پدرم است و از همان ابتدا یک وکالتنامه تام الاختیار از او به بنده داده شده است. حالا قصد فروش موتور را دارم و از آنجایی که پلاک ملی به آن تعلق نمیگیرد، میگویند که فقط بصورت وکالتی می توان آن را فروخت و بدون تعویض پلاک استفاده شود. آیا وقتی آنرا بفروشم و وکالتی به خریدار بدهم او نیز میتواند همین کار را انجام دهد و به دیگری فروخته و وکالت بدهد؟ یا فقط یکبار می توان اینکار را روی وکالت من انجام داد؟ و اینکه کلا فروشش با این روش ممکن است عواقب کیفری یا قضایی برایم بدنبال داشته باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وکالت هر چند بار قابل نقل و انتقال میباشد

سلام متوجه هستم شما هم می توانید وکالتی منتقل نمایید ولی لین وکالت ها تا زمانی که پدرتان زنده هستن معتبرن و عواقب کیفری به عهده کسی هست که پلاک بنام ایشان می باشد

اگر در وکالت تفویضی از جانب پدرتان حق توکیل داشته باشید میتوانید شما نیز این این وکالت را با حق توکیل به دیگران تفویض نمایید. ولی در نظر داشته باشید که تمامی این وکالت ها فقط تا زمانی ازرش حقوقی خواهند داشت که پدرتان در قید حیات باشند و پس از فوت ایشان تمامی این وکالت نامه ها باطل میگردد.

سلام شما هم می توانید وکالتی بفروشید ولی اگه بخواهند سند بزنند باید تمام وکالت دهندگان بصورت رسمی موتور را انتقال دهند