با توجه به عرایض بنده و اینکه در مبایعه نامه هم بند اسقاط کافه خیارات حتی غبن به غیر از تدلیس نوشته شده نظر شما چیست و من چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #13242170

سلام و عرض ادب
لطفاراهنمایی بفرمایید
بنده در اسفند ماه سال ۹۷ ملکی خریداری کردم و طبق مبایع نامه قرار بر این شد که ۲۰ اردیبهشت سند انتقال و ۵ خرداد مبیع تحویل بنده گردد ولی فروشنده روز انقال سند به بهانه اماده نشدن به وقت دیگری موکول کرد و دقیقا در تاریخ ۴ خرداد اظهارنامه ای مبنی بر تبانی بنده و بنگاهی فرستاد که قیمت این نبوده و من فریب خوردم و خواهان فسخ معامله شد و همان روز دادخواست خیار تدلیس ر غبن داد و متعاقبا بنده اظهارنامه رو جواب و دادخواست جهت تحویل ا و انتقال سند دادم در همان ۵ خرداد بعد ایشان در تاری با راهنمایی یک وکیل دادخواست خود رو مسترد داد و ادعای نبودن زمان خیار شرط در مبایه نام رو کرد که کلا مبایع نامه رو باطل کنه ولی چون جمله و تعهد ذکر شده اقاله بود محکوم شد و بعد از اینکه در دادگاه تجدید نظر نیز محکوم شد با اجرای حکم دادگاه ملک در تاریخ ۲۴ فروردین ۹۹ تحویل گرفتم و در تاریخ ۸ اردیبهشت سند توسط دادگاه به بنده منتقل شد ولی ایشان با توجه به نظر یک کارشناس اشنا که قیمت رو ۵۰ درصد بالاتر از خرید بنده در همان تاریخ اعلام کرده مجددا دادخواست اولش رو که مسترد کرده رو بنا قرار داده و دادخواست خیار تدلیس و غبن فاحش داده البته قیمتی که من خریدم همان موقع هم یه کم بالا خریده بودم
ممنون از توجه شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر کارشناس نیز می‌شود اعتراض کرد. و موضوع به کارشناس ۳ نفره ارجاع میشود