آیا میتوان با استناد به ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی اینجانب میتوانم فدیه ای که در حکم طلاق آمده و حکم قطعی شده و در دفتر طلاق این حکم و فدیه ثبت شده را از زوجه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۴ #13225932

با سلام و احترام

یک سوالی داشتم که اگه جوابم رو بدین ممنون میشم
با همسرم(زوجه) به مشکل برخورد کردم
و قرار شد با ایشان در دفترخانه اسناد رسمی حاضر شویم
و ایشان بدون قید و شرط مهریه و نفقه و اجرت المثل و تمام حق و حقوق مدت زوجیت را
" ابراء "  کرد و حتی بصورت دست نویس اینجانب رو " بری الذمه " کرد و حق رجوع به آن را از خود سلب کرد...
و من یک وکالت در طلاق به ایشان  دادم
که در متن این وکالت نامه آمده بود
"به انواع طلاق اعم از خلع و غیره به هر نحو که وکیل صلاح و مقتضی  بداند و با قبول بذل مهریه و صداق و کمتر و یا بیشتر از آن"
ایشان دو هفته بعد از ابراء مهریه،
 طلاق خلع گرفتن...
و با توجه به نص صریح ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی درباره فدیه در طلاق خلع
(طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر می‌دهد طلاق بگیرد اعم از این که مال ‌مزبور عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر و یا کمتر از مهر باشد)
سوال من این است:
آیا میتوان با استناد به ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی
اینجانب(زوج)میتوانم فدیه ای که در حکم طلاق آمده و حکم قطعی شده و در دفتر طلاق این حکم و فدیه ثبت شده(که مقدار آن همان مهریه ابراء شده است) را از زوجه دریافت کنم؟
*در این طلاق خلع هیچ مال یا فدیه ای از سوی زوجه به من داده نشده است*

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانید این اقدام کنید
ولی می تواند ۵۰ هزار تومان بده