اگر سند خودرو هنوز به نام اولین مالک باشد،چطور می توانم انتقال مالکیت به خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #13143901

من خودرویی رو سه سال پیش خریدم و از اون موقع تحت مالکیت منه. این ماشین چند بار خرید و فروش شده تا به من رسیده اما هنوز به نام مالک اولی هست.
چند ماه پیش مالک اول رفته از خریدار اول (به خاطر اختلافات مالی بین خودشون که ربطی به ماشین من هم نداشته) روی ماشین من شکایت کرده و ادعا کرده که روی این ماشین طلب داره و هنوز طلبش تسویه نشده. در حالیکه از طرفی طبق قولنامه مابین طرفین، طلب ها تسویه شده و از طرفی هم این خودرو سه سال تحت ملکیت من بوده.
حالا من چطور میتونم اثبات کنم که این ماشین تحت مالکیت من بوده و این شکایت ربطی به خودرو من نداره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با ارائه قولنامه .
بایستی الزام به تنظیم سند رسمی نسبت به فروشنده خودتان اقدام نمایید .