آیا دست ‌نوشته عادی و امضای زوج مبنی بر واگذاری حق مسکن پس از عقد، حق مسکن را به زوجه واگذار مینماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۷ #13118392

مطابق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی اختیار تعیین مسکن با زوج است مگر اینکه خلاف آن در عقدنامه یا در سند دیگری بعد از عقد شرط شده باشد که به آن شرط حق مسکن زوجه گفته میشود.
سوال اینجاست آیا دست ‌نوشته عادی و امضای زوج مبنی بر واگذاری حق مسکن پس از عقد، بصورت محکمه پسند حق مسکن را به زوجه واگذار مینماید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
کاربر محترم اگر اصل دست نوشته در دسترس باشد که مورد تایید زوج نیز قرارگرفته باشد بله قابل استناد می باشد.

باسلام
هر نوشته ای که طبق موازین شرعی و قانونی تنظیم شده باشد قابل استناد میباشد

با سلام هر نوشته ای که در مقام دفاع یا در دادگاه قابل استناد باشد و دارای امضا باشد سند محسوب و مشروط بر اینکه اصالت آن زیر سوال نرود قابل استناد است.

با عرض سلام
میتوانید به استناد آن مدرک اقدام قانونی کنید
اما زوج می‌تواند نسبت به آن ادعای انکار و تردید مطرح کند.که با ارجاع به کارشناسی قابل تشخیص است.
لذا پیشنهاد میشود از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید.

با سلام
در صورت عدم انکار و تردید از سوی زوج، بله قابل اعتنا و استناد است
البته با انکار و تردید زوج، اصالت سند توسط کارشناسی خط و امضاء قابل بررسی و احراز است

با سلام اگر اصل دست نوشته دردست باشه میتونید به استناد همون مدرک اقدام کنید به شرطی که زوج هم قبول داشته باشه