با توجه به شرایط زیر، طلاق از طریق عسر و حرج چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #13070927

همسرم بسیار بد رفتار است و مرتب به من تحمت میزند به پزشک اعصاب و روان هم مراجعه کردیم که بیماری ایشان را پارانوئید ( بد گمانی) تشخیص داده و دارو تجویز کرده اما ایشان بیماریش را قبول نداشته و داروها را مصرف نمیکند، بسیار بی مسئولیت هست. در ضمن بیماری اعصاب در خانواده آنها ارثی هست مادر و برادرش محجور هستند و در فامیل هایشان هم مریض هست. همیشه در زندگی دچار مشکل هستیم چون دائما از راه های کاذب دنبال بدست آوردن ثروت است معاملات بی سر ته انجام میدهد. خودش را از من بهتر میداند در حالی که اصلا اینطور نیست و با من بسیار بد رفتار میکند دائما تحمت میزند و تحقیر میکند. این درحالی هست که من انسانی بسیار معتقد و از خانواده آبرومندی هستم و ده سال است با او زندگی میکنم، افکار روان پریشی دارد و میگوید فیلم تو در اینترنت است برو درخواست طلاق بده ولی از طرفی را هم را میبندد چون میداند به خاطر بی مسئولیتی من بچه را به او نمی دهم از طرفی هم حاضر نیست مهریه و حتی جهیزیه ام را بدهد. خواهش میکنم راهنماییم کنید چگونه میتوانم جدا شوم؟ طلاق از طریق عسر و حرج چگونه است؟ و من چند سال قبل به خاطر خیانتی که به من کرد میخواستم جدا شوم و بخشی از مهریه ام را اجرا گذاشتم و یک چهارم حقوق را توقیف کردم چون خرجی نمیداد و ما را ترک کرده بود، الان میتوانم بقیه مهری ام را درخواست کنم و این مقرری که از طریق ثبت میگیرم قطع نشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید در ضمن دا دخواست جداگانه ای مابقی مهریه خود را مطالبه نمایید-بیماری روانی شوهر می تواند از مصادیق عسر و حرج محسوب و تقاضای طلاق نمایید

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : از طریق عدم امکان سازش میتوانید به نتیجه برسید و مقرری که فرمودید اگر مرتبط به مهریه باشد قطع نخواهد شد و میتوانید مابقی تا ۱۱۰ سکه را مطالبه کنید و مازاد آن را بشرط داشتن اموال زوج میتوانید مطالبه نمایید ./

با سلام
بله اکنون میتوانید بخش باقی مانده از مهریه که نسبت به ان دادخواست طرح نکرده اید را از زوج مطالبه کنید
همچنین میتوانید نفقه و اجرت المثل را نیزمطالبه نمایید و در صورت عدم پرداخت عسر و حرج خود را اثبات و نسبت به طرح دادخواست طلاق اقدام نمایید