تمام شکایات من با ادله محکمه پسند رسیدگی نمیشود، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #13066536

با سلام
سال گذشته بی دلیل و واهی دادخوست طلاق به دلیل عسر و حرج زوجه مطرحج می شود تنمام قصد بر اخذ تعهد و گرفتن حق طلاق بوده تا کلاهبرداری و طلاق یک طرفه بنابر این میریم مشاوره ۴ جلسه مشاوره میریم جلسه اول با هم و بعد از اعتراض خانم جداگانه میریم همسرم مشکل روانی داشته و دایی وی شدیدا وی را از زندگی با بنده منع و دو فرزند ۴ و ۶ ساله ام را با حیله سلب حضانت کرد و امسال ۳ ماه استنکاف و بچه ها افسرده شدند. امسال هم دادخواست طلاق دادند. ولی همش جعلی
حلسه مشاوره نرفتیم مدارک جعلی با این حال تمام شکایات من با ادله محکمه پسند تعویق می شه ولی برای خانم نمیدونم چرا ده روز بعد از دادخواست جلسه میزارند.
دایی خانمم تشویق به طلاق می کند و می شه داور طلاق میگه صلح و سازش برقرار نشد دادگاه ۸ بار معرفی به پزشکی قانونی رو زده برای من منم گفتم عمدا نمیرم تا زمانی که مدارکی که منو به کمپ اجباری بردند نیاورند نمیرم. الان با این وجود دادگاه که گواهی پارسال و جعل کرده برای امسال و پرونده قبلی طلاق رو از سامانه ثنا کلا پاک کرده
همه چی در حال نقش بازی کردن هستش من چطور اعلام کنم که جعلی هستش پرونده. و حقم به مدت پنجاه محرومیت از دیدن فرزندانم است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از مرجع قضایی بخواهید به وسیله کارشناس به صحت و سقم مدارک بپردازد .