مزاحمت برای زن شوهردار چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #13058124

با سلام،من حدود ۴ ساله ازدواج کردم ۵ سال پیش با پسری دوست شدم که بعد فهمیدم متاهله بعد از اون رابطمو کم کردم و تموم شد،حالا که ازدواج کردم هر ۲ الی ۳ ماه یکبار به صورت پیامک مزاحم زندگی من میشه حتی آدم اجیر میکنه که خونه مادرم تماس بگیره و تهمت و حرفای ناجور راجع به من بزنه، شوهر من در جریان دوستی من با این ادم بوده من ۲ هفته پیش ازش شکایت کردم به جرم مزاحمت ،اخاذی، تهدید و تهمت الانم پروندمو فرستادن دادسرا، ۲ روزه که فهمیدم اونم رفته از من به جرم تهدید و توهین شکایت کرده در صورتی که نه تهدیدی از طرف من شده نه از طرف همسرم میخواستم بدونم شکایت اون کار به جایی میبره؟ شکایت من چی در صورتی که حق با منه؟ به من گفته من فیلم و عکس از تو دارم همه ی اینارو به شوهرت نشون میدم در صورتی که همسر من حتی از همه ی اینا مطلع هستش.ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هم شما و هم ایشان باید ادعای خود مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید را اثبات نمایید که برای شما با پیامک و شهادتان همسرتان میباشد
اما با توجه به این که بیان نمودید از جانب شما تهدید و توهین صورت نگرفته است لذا ایشان قادر به انجام کاری نخواهند بود

پیامک های ارسالی با محتوی مزاحمت ، توهین و قصد اخاذی دلیل نیستند ولی میتوانند بروی علم قاضی موثر باشند، و قاضی رای به محکومیت وی صادر نماید.
لکن شرط حصول نتیجه مزاحمت به شما اینست
اوالا سیم کارتی که با آن پیامک به شما ارسال شده است بنام متشکی عنه باشه،
ثانیا محتوی مزاحمت و توهین و یا اخاذی داشته باشد .

سلام وقت بخیر
برای اینکه شکایت طرفین به نتیجه برسد باید ادله و مدارک کافی ارائه شده باشد لذا اگر شما پیام های تهدید آمیز از ایشون دارید و بتوانید مزاحمت ایجاد شده را ثابت نماییدمحتمل است به نتیجه برسید.

با سلام ووقت بخیر
هردو شما برای به نتیجه رسیدن این موارد باید ادله محکمه بسند و یا استشهادیه شهود داشته باشید که به نتیجه برسید درصورت عدم دلایل منوط به نتیجه نخواهد شد .