مجدد می تواند برای رای دوم دادگاه بدوی درخواست تجدید نظر کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۶ #13048317

بنده به جرم تغییر کاربری اراضی کشاورزی متهم شدم. دادگاه بدوی قرار عدم تعقیب صادر کردند. جهاد سازندگی درخواست تجدید نظر دادند.و رای دادگاه بدوی نقض و درخواست بررسی ماهوی از دادگاه بدوی کردند. حال دادگاه بدوی با استناد به دلایل دادگاه تحدید نظر رای به بی گناهی بنده داده است. ایا جهاد باز می تواند برای رای دوم دادگاه بدوی درخواست تجدید نظر کند؟ چندین بار این درخواست تجدید نظر ممکن است؟ با چه استدلالی این دفعه باید تجدید نظر درخواست شود؟ نتیجه در نهایت چه خواهد بود.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای دادگاه بدوی مجددا قابل تجدید نظر خواهد بود .

بله تا صدور حکم قطعی از سوی دادگا تجدید نظر این امر امکان پذیر است و اداره جهاد کشاورزی می تواند اعتراض خود را نسبت به رای بدوی به دادگاه تجدید نظر ارایه کند

بله رای صادره از دادگاه بدوی مجدد قابل تجدیدنظرخواهی است و نتیجه دادگاه تجدیدنظر قطعی خواهد بود

درود
بار اول اعتراض به قرار انجام داده اند و یک بار هم بعد از رسیدگی ماهوی می توانند تجدید نظر خواهی کنند.