میشه با طرح لایحه دفاعیه اظهار داشت از لحاظ قانونی هیچ مسئولیتی بر گردن پدرم نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #13047648

سلام،
فردی در مجتمع از آسانسور سقوط کرده و مصدوم شده. علیه پدرم بعنوان مدیر مجتمع شکایت شده و کارشناس دادگستری ۴۰ درصد پدرم را مقصر دانستند بعلت عدم اقدام بموقع در تعطیلی آسانسور به هنگام اطلاع از نقص فنی. حال آنکه پدر من در سال ۹۲ و۹۳ با تشکیل مجمع عمومی و سال ۹۴ بعلت عدم مشارکت اهالی با صورتجلسه هیئت مدیره یکسال دیگر در سمت ( رئیس هیئت مدیره ) بوده اند نه مدیر مجتمع. از ۹۴ تا الان هم هیچ مجمعی نبوده و هیئت مدیره ای هم نیست فقط چون پدر من تنهایی کارها را انجام میدهد به عنوان مدیر مجتمع مردم تلقی میکنند. خواهشا راهنمایی بفرمائید که میشه در اعتراض به این نظریه کارشناسی با طرح لایحه دفاعیه اظهار داشت که قانونا پدر من مهلت سمتش چندین سال است به پایان رسیده و سمتش هم رئیس هیئت مدیره بوده نه مدیر مجتمع و از لحاظ قانونی هیچ مسئولیتی بر گردن پدرم نیست؟
(توضیح: اساسنامه ثبت نکردیم. بیمه آسانسور بنام پدرم هست و قرارداد یکساله با سرویسکار داریم)

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این امر قابل دفاع می باشد ولی بسیار پیچیده و سخت

سلام
به نظر امکان طرح چنین ادعایی را به توجه به اظهارتتان دارید