استماع شهادت شهود یعنی چه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۴۵۲ #13029925

سلام
به من یه ابلاغیه اومده همسرم دادخواست طلاق داده از من خواستند که تو شعبه حاضر شم برای استماع شهادت شهود این استماع شهادت شهود یعنی چی؟ من باید شاهد ببرم یا خانومم باید بیاره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر همسر شما شهود به دادگاه معرفی کرده بنابراین برا شنیدن اظهارات شهود بایستی در دادگاه حاضر شوید
اما اگر شما شهودی به دادگاه معرفی نموده اید بایستی به همراه شهود خود به دادگاه جهت شنیدن اظهارات شهود اقدام نمایید

با سلام وقت شما بخیر
در موضوع مطروحه با استناد به شهادت شهود که معرفی شده اند و پس از ادای شهادت قاضی پرونده را بررسی نموده و رای صادر می نماید .شما نیز اگر شهودی بر علیه موضوع و
ادعای شهود ایشان دارید تقاضای استماع نمایید .در صورت درخواست ارزیابی قطعا نتایج و پاسخ کاملتری عاید شما خواهد شد .موفق باشید

در جلسه استماع شهادت شهود ، متقاضی استماع شهودش را معرفی میکند تا شهادت خود را ابراز نمایند . شما هم میتوانید اگر شهود معارضی دارید در همان جلسه حاضر کرده و به دادگاه معرفی نمائید تا شهادت شهود معرفی شده از سوی طرف مقابل را بلااثر کند .