چگونه باید اثبات کنم که زمین از من میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #13007517

سلام
زمینی کشاورزی دارم که ارث پدری است که سند آن را در دست دارم و چند سالی است که در آن کشت و کار نکرده ام و چند سوالی است فردی با کاغذ خرید که بنام پدر من است و اثر انگشت از پدر من نیز پای کاغذ آن است ادعا میکند که زمین مطعلق به اوست در صورتی که کاغذ خرید آن نیز پلاک دیگری از آن منطقه میباشد چگونه باید اثبات کنم که زمین از من میباشد و پدر من زمین را بین آقا نفروخته است

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به اینکه سند عادی وی جعل می باشد می توانید شکایت رفع تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق را نیز مطرح نمایید

سلام
با ارائه قولنامه از سمت مدعی ، میتونید نسبت به اون سند ادعای جعل و دعوی جدیدی راه بیندازید تا کارشناس دادگستری نسبت به امضا و محتوای قولنامه رسیدگی و تایید یا رد اعتبار کند.

درصورت تصرف زمین میتوانید شکایت کیفری تصرف عدوانی یا مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید

سلام اگه در حال حاضر ملک در تصرف مدعی هست باید شکایت رفع ممانعت و مزاحمت از حقوق و تصرف عدوانی مطرح کنید ، با ارائه قولنامه از سمت مدعی ، میتونید نسبت به اون سند ادعای جعل و دعوی جدیدی راه بیندازید تا کارشناس دادگستری نسبت به امضا و محتوای قولنامه رسیدگی و تایید یا رد اعتبار کند

باسلام
ازایشان به اتهام جعل سندعادی شکایت کنیدوباقرارکارشناسی وارجاع امربه کارشناس اصالت امضا رد یاتایید میشود

با سلام
شما میتوانید به طرفیت شخص شکایتی مبنی بر جعل اسناد عادی شکایت و اقامه دعوی نمایید و در صورت نیاز ارجاع امر به نظر کارشناسی خواهد رسید

با سلام ممکن است اسناد خریدار جعلی وساختگی باشد این موضوع قابل بررسی است منتها نیاز به رسیدگی دقیق دارد