دوباره میتوانم مهریه و نفقه به اجرا بزارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #12999576

سلام خسته نباشید...بنده مدت ۵ ساله که در دوران عقد به سر میبرم که متاسفانه بدلیل عدم تفاهم قصد جدایی دارم... و مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتم که مقداری نفقه معوقه دریافت کردم و بعد با همسرم سر مبلغ ناچیزی توافق کردیم که من مهریه و نفقه خودمو ببخشم و طلاق توافقی بگیریم... من اون مبلغ و دریافت کردم و در دفتر خانه امضا دادم که من از گرفتن نفقه و مهریه منصرف شدم اما همسرم بعد از ان از طلاق منصرف شدن و حاضر به توافق و امضای قرارداد طلاق نیستن... میخواستم بپرسم که آیا من میتونم دوباره به نفقه و مهریه خودم مراجعه کنم؟ و دریافتشون کنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی دارد ابرا کرده باشید یا بخشیده باشید درصورتی که همسرتان را از پرداخت دین ابرا کرده باشید امکان رجوع نیست بستگی به مفاد قرارداد امضا شده دارد

سلام
چنانچه بذل مهریه را در دفتر خانه انجام داده اید اصولا قابل رجوع نمیباشد مگر با دارا بودن شرایطخاص