آیا من میتونم ادعایی کنم برای شکایت علیه برادرم چون شک کردم که برادرم مدرکی دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #12974655

بنده منزلی داشتم که به پدرم واگذار کردم الآن چند ساله پدرم فوت شده و برادرم که اونجا ساکنن ادعا کرده که پدرم ۶ دانگ سند داده به من و من شک دارم به ادعای ایشون از طرفی من از همسر سابقم یه پسر دارم که شناسنامشو به اسم پدر مرحومم گرفتیم الآن بدون اجازه بقیه وراث منزل و فروخته و نه به من چیزی دادن نه به پسرم و نه خواهرم و اینکه پدرم فردی بیسواد بودن احتمال اینکه در قید حیات برگه ای داده باشن بهشون و بگن میخوام وام مسکن بگیرم یا کنتور آب یا چیزی امثالهم و ازشون اثر انگشت گرفته باشن هست چون قبلا همچین کاری کردن. آیا من میتونم ادعایی کنم برای شکایت علیه برادرم چون شک کردم که برادرم مدرکی دارن یا نه؟ و آیا اگه شکایت کنم دادگاه میگه که اسم پسر همسر سابقم و به شناسنامه خودم بگیرم یا خیر؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست های جداگانه در خصوص تحریر ترکه
اثبات نسب فرزند
ارائه نمایید

- برای طرح شکایت یا دعوی باید دلیل موجهی داشته باشید . صرف داشتن شک نمیتواند مورد پذیرش قرار گیرد .
- با طرح درخواست تحریر ترکه میتوانید از مالکیت فعلی منزل اطلاع یابید .
- برای انتقال نام فرزند به شناسنامه خود ، ابتدا باید درخواست احراز و اثبات نسب را مطرح کرده و با تایید دادگاه امکان تصحیح شناسنامه وجود خواهد داشت .