تو سامانه ثنا نوشته پرونده مختومه شده، آیا ممکن است من باز هم ممنوع الخروج باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۶ #12961460

با سلام
من حدود ۶ سال پیش پاسپورتمو گم کردم در ترکیه و با برگه عبور به ایران اومدم بعد از حدود ۴ سال به اداره گذرنامه رفتم و گفتن ممنوع الخروج هستم، به اتهام معاونت در سرقت که این اتهام از طرف فدراسیون قضایی روسیه اعلام شده، و الان تو سامانه ثنا نوشته پرونده مختومه شده، ایا ممکن است من باز هم ممنوع الخورج باشم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درسامانه بعدازاینکه رای صادرشد می نویسن مختومه شده

با توجه به منقضی شدن زمان ۶ ماهه مطابق قانون آیین دادرسی کیفری خود بخود لغو شده محسوب می گردد

مدت ممنوع الخروج شش ماه است و اگر تمدید نشود رفع می شود

درود
اعتبار ممنوع الخروجی ۶ماه است اگر تمدید نشده ممنوع الخروج نیستید

مدت ممنکع الخروجی شش ماه است وقابل تمدید ازطرف مقام قضایی است

سلام و درود
درصورتی که ممنوع الخروجی شما بیش از ۶ ماه گذشته و دستور تمدید صادر نشده باشه خود به خود لغو خواهد شد
درصورتی که در بازه زمانی ۶ ماهه باشد لغو آن نیازمند دستور قضایی است در این حالت قاعدتا با توجه به مختومه شدن پرونده و عدم محکومیت شما باید دستور لغو به پلیس گذرنامه صادر شده باشد اما ممکن است اقدام نشده باشد که مبتوانید با مراجعه آن را درخواست کنید
موفق و موید باشید

مدت ممنوع الخروجی ۶ماه است و قابل تمدید.
اگر تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده با مراجعه به اجرا مبتوان اقدام کرد.