با برنگرداندن بیعانه از سوی عکاسی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۶ #12935441

با سلام، مراسم بنده ۲۱ اسفند ۹۸ بود که به دلیل کرونا و تعطیلی تالارها و... کنسل شد، مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان بابت بیعانه آتلیه عکاسی پرداخت کرده بودم، با توجه به شرایط فعلی کرونا هم نمی‌توانم مراسمی بگیرم و یا عکاسی داشته باشم به همین دلیل درخواست بازگشت بیعانه از آتلیه را کردم اما آنها از برگرداندن مبلغ بیعانه سر باز می‌زنند و می‌گویند چون الان تمامی اصناف باز هستند شرایط فسخ قرارداد در دوران کرونا شامل شما نمی‌شود و مبلغ بازگردانده نمی‌شود، به اتحادیه برای شکایت مراجعه کردم و متوجه شدم برند و شخصی که از او با نام مجری در قرارداد نام برده شده است هیچکدام مجوز اتحادیه و عکاسی رو ندارند و به من گفتند باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنم و اتحادیه نمی‌تواند دخالتی کند. آیا من می‌توانم با شکایت حقم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید علیه ایشان دادخواست تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و با ارایه رسید و توضیحات موضوع دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان در شورای حل اختلاف مطرح بفرمایید