چطور برای رفع منع خدمات اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۹۹ #12892832

پدر بزرگم در بیابانها چادر نشین و دامدار بوده بعد از یکجا نشینی ۵۱ سال پیش برای خودش و پدرم که ۱۵ ساله بوده هم زمان از ثبت احوال شناسنامه گرفته بدون اینکه شناسنامه پدر و مادرش را استناد کرده باشند پدر بزرگم سالهاست فوت کرده اکنون پدرم که ۶۶ سال دارد منع خدمات و ما نیز در مراجعه ثبت احوال خدمات نمی دهند و بچه های ما در گرفتن شناسنامه دچار مشکل هستند ما همه مدرسه رفتیم و پایان خدمت داریم فامیل نداریم D na دهد چاره چیست چون از فامیلهای پدری جدا شدیم و نمی دانیم کجا هستند ضمنا پدر و مادرم عقد نامه ۴۸ ساله رسمی دارند ایا می توانند شناسنامه نسل دوم و سوم و... را جمع کنند و خدمات ندهند اصلا ثبت احوال چاره را فقط D na می گوید شما را خدا راه و چاره را به ما نشان دهید کجا مراجعه کنیم پدر ما کارگر است توانایی مالی ندارد از طریق مادر اگر بگیریم برچسب افغانی می خوریم در صورتی که خدا می داند اینطور نیست و پدرم ایرانی اصیل است شما را قران کمکمان کنید

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از دادگاه درخواست رفع ممنوع الخدماتی را بنمایید .

با ارائه استشهادیه یا با استناد به سوابق تحصیلی و همینطور سند ازدواج والدین خود میتوانید از دادگاه درخواست رفع ممنوع الخدماتی را بنمایید .

با سلام
طبق بخشنامه جدیدی که ریاست محترم قوه قضاییه صادر نموده اند بایستی ممنوع الخدماتی افراد برطرف و دیگر این موضوع از بین برود شما میتوانید از طریق دادگاه محل زندگی خویش جهت این امر اقدام نمایید