آیا در صورت انتفاع از خانه مسکونی به مدت 40 سال . میتوان از تخلیه ی آن خودداری نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۳ #12890

سلام اینجانب پدرم در سال 1352 خانه ا ی 150 متری 60 متر اعیان را ازموسسه موقوفه زردشتیان رهن به مبلغ صد هزار تومان به مدت بیش از سی سال نموده است اکنون 40 سال است که در ان زندگی میکنیم و پدرم سال 79 فوت کرده و مادرم اکنون زندگی می کند در ضمن این ملک جزئ آموزش و پرورش است و آن را به فرهنگ اجاره داده است وحالا از طرف دادسرا کفته اند که این ملک مال افراد بلا صاحب است و باید تخلیه کنید شما بگویید چه کنم با تشکر از شما

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی به دلیل اینکه ملک مسکونی میباشد شما نمیتوانید حق و حقوقی مثل سرقفلی و یا غیره دریافت نمایید و در طول این مدت شما از ملک مذکور استفاده کرده اید لذا در صورتی که از جانب دادستان بلا صاحب تعیین گردد موظف هستید که آن ملک را مسترد داشته و در نهایت تخلیه کنید.موفق باشید