چگونه میتوانم رابطه نامشروع همسرم را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #12870492

سلام و عرض خسته نباشید

من زوجه هستم، چند ماه پیش بعد از عقدمون متوجه شدم که همسرم با دوست دختر سابقشون از طریق چت در فضای مجازی در ارتباط هستن و شروع مکالمات از جانب همسرم بوده و مضمون مکالماتشون سعی برای قرار ملاقات و دیدار بود و دختر با الفاظ لطیف با همسر من صحبت می کردن،از صفحه چت هاشون اسکرین شات دارم و یه عکس هم از اون دختر دارم، دو ماه پیش دادخواست مهریه و نفقه دادم.

آیا اگر از زوج بابت رابطه نامشروع هم شکایت کنم می تونم با ادله ای که دارم اثبات کنم که در زمان زوجیت با بنده با شخص ممنوعه ارتباط داشتن؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید صرف داشتن پیام و چت رابطه نامشروع نمی باشد باید حتما اثبات کنید بینشان رابطه ای فیزیکی وجود دارد .

سلام منظور قانون گذار از رابطه نامشروع ارتباط و تماس فیزیکی است و صرف ارسال پیام جرم نیست .

با سلام ووقت بخیر
اسکرین شات از پیام ها اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند ولی بهتره ادله محکمه پسندتری برای اثبات روابط نامشروع داشته باشید.

باسلام واحترام :باتوجه به اینکه شمادرابتدای زندگی هستید بهتر است اول ببینید آیادرست است وارد این مرحله بشوید یاخیر اگرروابط شما باهمسرتان مناسب است بهتر است وارد این مرحله نشوید تا موضوع ازبین برود ولی اگر واقعا برای شما غیر قابل قبول است .اگر مدارک مناسبتری داشته باشید میتوانید البته دراین جور موارد کمتر جهت دادگهها ورود پیدا میکنند.ولی میتواند زمینه ای جهت عسر وحرج باشد