آیا با توجه به قرارداد فروش خودرو و شرط مبنی بر عدم حق فسخ. خریدار میتواند بعد از مدتی معامله را فسخ نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۷۸ #12848

من یک دستگاه خودرو فروخته ام و پول کامل معامله را گرفته و ماشین و مدارکش رو تحویل خربدار داده ام و در قرارداد فی مابین نوشته شده که خریدار کلیه قسمتهای فنی بدنه و شماره موتور و شاسی را رویت کرده و مشکلی ندارد و خریدار حق فسخ ندارد مگر با رضایت فروشنده و پرداخت ضرر و زیان که 20% مبلغ معامله این قرارداد به امضای طرفین و 2 شاهد رسیده ولی در اتوگالری نبوده و فروش از طریق تلفن و قرارداد بین 2 طرف بوده و من به ایشان وکالت تعویض پلاک دادم ظرف مدت 7 روز ولی ایشان هی امروز و فردا میکند و اقدام به تعویض پلاک نکرده اند آیا ممکن است ایشان برای من دردسر ایجاد کنند و بخواهند ماشین را عودت بدهند و عذر و بهانه ای بارند؟
اگه تعویض پلاک نکنند من میتوانم خودم اقدام به فک پلاک خود بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قرارداد و قولنامه فروش خودرو و حضور 2 شاهد مبنی بر اسقاط حق فسخ خریدار نمیتواند معامله ی مذکور را فسخ کند و شما خود میتوانید با ابطال وکالتی که به خریدار بابت تعویض پلاک داده اید خودتان جهت فک پلاک و تسلیم خودرو اقدام نمایید.

موید باشید