با عنوان خیانت در امانت شکایت کرد و همچنین کلا منکر شراکت شد، چگونه حقوق خود را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #12831086

سلام و عرض ادب
بنده به پیشنهاد یکی از بستگان وارد شراکتی برای ساخت و ساز مسکونی شدیم و با وجود اصرارهای بنده و همچنین پرداخت مبلغی به عنوان سرمایه اولیه و دریافت سه فقره چک بابت وجه پرداختی، اینجانب را در بازدید از زمین ها دخیل نکرد و هیچ گزارشی نداد و پس از گذشت سه ماه با این عنوان که پولی برای این کار ندارد از انجام کار منصرف شد و پیشنهاد داد که از وجه پرداختی بنده در مسیر چهار پروژه عمرانی با شهرداری تهران، با همان شرایط قبلی استفاده کند و از طرف بنده قبول شد. در همان هفته قراردادی تنظیم کردم و به ایشان تحویل دادم که با مخالفت وی مواجه شد و بنده خواهان پایان شراکت شدم ( که در این زمان دو پروژه به طور کامل به پایان رسیده بود ) و ایشان تنها یک بخش از یک پروژه را در کار دخیل کرد. دو فقره چک تسویه شد ولی چک سوم در عین اینکه پرداخت نشد، از سوی صادر کننده به دلیل مفقودی مسدود شد و بنده چک را برگشت زدم و ایشان با عنوان خیانت در امانت شکایت کرد. و همچنین کلا منکر شراکت شد و تنها به دریافت وجه و پرداخت سود در قبال وجه اکتفا کرد. بنده هم به پیشنهاد یکی از بستگان به دلیل آنکه در طول مدت شراکت مبالغی را به صورت ماهانه به عنوان علی الحساب دریافت می‌کردم و به بنده گفتند در دادگاه حکم معامله ربوی پیدا می‌کند، مصالحه کردم.
حال سوال بنده این است که اگر به دادگاه میرفتم آیا میتوانستم حقوق خود را مطالبه کنم و آیا میتوانستم موضوع شراکت را با درخواست تحقیق و برسی به میان آورم؟ علی الحساب های ماهیانه چه حکمی پیدا می‌کردند؟ چون طبق محاسبات بنده آن بخش از آن پروژه تنها با وجه بنده تکمیل شده بود و مبلغ ۴۳۰ میلیون بابت آن پروژه از شهرداری دریافت کرده بود.

با سپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اثبات مشارکت با معرفی شهود را داشتید . وجوه دریافتی نیز در قالب علی الحساب مشارکت قابل اثبات بود . هر واریزی نمیتواند حکم ربا داشته باشد .