چگونه میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۹۵ #12829804

سلام من صیغه دائم یک آقایی شدم که ثبت محضری نشده و توی شناسنامه نرفته.ایشون زن دارن به من گفتن وقتی اونو طلاق بده منو رسمی میکنه.ولی هی دادگاه با اون زن اول رو به عقب میندازه. ایشون منو مسخره خودش کرده. چجوری میتونم ازش جدابشم؟ آیا ایشون میتونن برن از من شکایت عدم تمکین کنند؟ لطفا راهنماییم کنین. ایشون اهل تریاک کشیدن هستن و من رو هم مجبور به چنین کاری میکنن. و من نمیخوام معتاد بشم. حتی منو حامله کردن و غیرقانونی مجبور به سقطم کردن. لطفا راهنماییم کنید که چجوری میتونم ازش جدا بشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درصیغه نامه شرط شده باشد که شما میتوانید بقیه مدت نکاح را بذل و خود رارها سازید . می توانید به راحتی جدا شوید والا باید عسروحرج خودرا ثابت کنید دردادگاه

با توافق بذل مدت عقد باید صورت بگیرد تا بتوانید بعد از عده ازدواج کنید.
اگر توافق نباشد باید دردادگاه عسر و حرج خود را ثابت کنید،
از مواد مخدر دوری کنید که خطرناک است.