آیا نباید تا پایان اعتبار حکم طلاق، زوجه نتواند برای جلب اقدام کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۴ #12828879

چطور ممکنه زوجه از طرفی مهریه رو بذل کرده که بتونه طلاق بگیره و حق رجوع هم اسقاط کرده و مدارکش رو هم تحویل محضر داده برای طلاق (البته هنوز اقدام نکرده) و برای دریافت سکه های معوقه که بخشیده حکم جلب گرفته؟؟
چون آقا به جهت بذل مهریه راضی به طلاق شده و با این کار هم باید چند سکه بدهد و هم زوجه میتواند طلاق بگیرد..

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به فرموده شما احتمال این میرود که زوجه تمام مهرش را نبخشیده است و اگر طبق توافقنامه تمام مهرش را بذل نموده بایستی توافق نامه را جهت رد حکم جلب اخذ شده به شعبه صادر کننده حکم ارجاع دهید .

با سلام
شرایط سوال مورد بحث کمی غیرمنطقی به نظر میرسد...تنها احتمالی که به ذهن بنده متبادر میشود این است که حکم جلب مربوط به پرونده مهریه قبل از اقدام به بخشش است که نسخه دوم آن در دست زوجه موجود است.
پیگیری نمایید که پرونده مربوط به مطالبه مهریه حتما مختومه شده باشد.
عاقبت بخیر باشید.