امکان شکایت مجدد بابت کوچک کردن مسیر عبوری زمین

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۴ #12806477

با سلام و وقت بخیر، اینجانب برای اخذ انشعاب برق جهت برقی کردن چاه کشاورزی اقدام کردم، که الان چون عرض خیابان بین مزارع می‌بایست ۴.۵ متر باشد تا کاشت ستون انجام گیرد. در گذشته خیابان تا ۶ متر هم بوده ولی صاحبان اراضی مجاور از دو طرف با گذشت زمان کوچکترش کردن. هم اراضی بالا دست و هم اراضی پایین دست و زمین من وسط قرار گرفته و الان برای گرفتن برق با مشکل مواجه شده‌ام حتی برای جمع‌آوری محصول کشاورزی کمباین هم نمی‌تونم بیارم، باید منتظر باشم دور و اطراف محصولشان را جمع کنند بعد من اقدام کنم. الان باید چکار کنم؟ جهاد کشاورزی خیابان بین مزارع را طبق بخشنامه ۴.۵ متر تعیین کرده است. در مورد شکایت قبلیم البته در سال ۱۳۹۱ شکایت کیفری کردم به خاطر فقدان دلیل و اینکه از آن خیابان استفاده می‌کنم یا نه بابت فقدان شهود قرار منع تعقیب صادر شد. الان می‌تونم شکایت کیفری کنم؟ خانم بنده در کنار من زمین داره، اگه خودم نتونستم شکایت کیفری کنم؟ به دلیل گذشت زمان خانمم می‌تونه اقدام کنه؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرچه طرح دعوی کیفری تحت شرایط خاصی امکان پذیر است، اما بهترین راهکار برای شما این است که با اخذ تامین دلیل از شورای حل اختلاف، اقدام به طرح شکایت حقوقی نمایید.

با سلام مستندات و شرایط زمین باید بررسی شود تا نوع دادخواست یا شکایت مناسب مشخص شود. در صورت تخلف همسایگان و تجاوز به راه عبور می توانید دعوی رفع ممانعت از حق مطرح کنید.

سلام ابتدا از شورای حل اختلاف محل تامین دلیل درخواست کنید
سپس دعوای ممانعت از حق مطرح کنید
البته میتونید همین دعوا رو کیفری طرح کنید تا هزینه ی کمتری داشته باشه

سلام تامین دلیل را اخذ نماید و سپس دادخواست رفع ممانعت بدهید.

با سلام
ابتدائا از شورای حل اختلاف تامین دلیل اخذ نموده و سپس مستند به آن و سایر ادله، دادخواست رفع ممانعت از حق مطرح کنید.

دادخواست تامین دلیل بدید و بعد از تامین دلیل دادخواست ممانعت از حق ارائه بدید.

سلام، دادخواست رفع ممانعت از حق تقدیم کنید