آیا بنده میتوانم علیه ایشان به عنوان تهمت و افترا و اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۹ #12797326

سلام شخصی با یک فیلم ساختگی از بنده به عنوان ضرب و جرح عمدی، توهین، تهدید، تهدید به قتل و تخریب عمدی اشیای منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری شکایت کرد، و قرار منع تعقیب خورد
چرا میگن اگه شکایت کنم نمیتونم محکومشون کنم و دادگاه بهم حق نمیده؟
حالا با این اوصاف باید چطور شکایت کنم کخ محکومشون کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان شکایت دریک موضوع فقط یک بارامکان پذیرهستش

سلام
امکان طرح شکایت از طرف مذکور به اتهام افترا وجود دارد.

اگر تاکنون شکایت نکرده اید امکان شکایت وجود دارد.

با سلام
اگر کسی با ادعای دروغین موجب هتک حرمت و از بین رفتن آبروی شخص دیگری شود، فرد آسیب‌دیده می‌تواند برای اعاده حیثیت از او شکایت کند. اعاده حیثیت یا ادعای شرف نیاز به شاکی خصوصی دارد؛ به عبارت دیگر شخص شاکی باید به دادسرا مراجعه کند و علیه افترا زننده طرح شکایت کند.

درود
افترا نیاز به اثبات سو نیت دارد اگر ثابت کنید فیلم ساختگی بوده می توانید شکایت کنید.

سلام بله میتوانید شکایت و پیگیری نمایید

با سلام
امکان تقدیم شکایت کیفری مبنی بر افترا برای شما وجود خواهد داشت .